Volei: Steaua – Colegiul Mihai I, meci amical cu surprize pentru public

În cadrul campaniei „Petrece Crăciunul alături de Steaua Volei şi Ferratum Money”, sala Mihai Viteazul a găzduit meciul amical dintre echipele de volei ale Colegiului Tehnic Mihai I, campioană naţională de juniori şi cea a Clubului Sportiv al Armatei Steaua.

Evenimentul a reprezentat ocazia ideală pentru echipa de juniori de a testa ce înseamnă un meci cu o echipă din prima liga.

„Chiar daca suntem campioni de cadeţi şi de juniori, a juca împotriva unei echipe din prima divizie este o ocazie de neratat. Căpătăm experienţă chiar dacă este doar un meci amical“ a declarat Laurenţiu Thicu, ridicătorul celor de la Colegiul tehnic Mihai I.

George Ilie, liberoul echipei Steaua, a fost şi el încântat de ideea unui meci cu echipa de juniori.

„Şi eu când eram junior am avut ocazia de a juca împotriva unei echipe din prima divizie şi am fost bucuros să-mi măsor forţele cu cei mari. Este o idee excelentă acest eveniment cu tot ce înseamnă el, premii, surprize şi strângere de fonduri în scop umanitar.”  – a completat jucătorul stelist.

În pauzele dintre seturi au fost organizate concursuri cu premii pentru copii. Participanții la eveniment au avut posibilitatea de a-și face poze cu jucătorii, acestea fiind printate automat pe suport magnet.  Întreaga acţiune a fost susținută financiar de către sponsorul echipei CSA Steaua, Ferratum Money.