Două achiziții pentru echipa de baschet Steaua București

Echipa de baschet Steaua București se află în plin proces de reformare în această vară. După ce l-a instalat pe Cătălin Burlacu în funcția de antrenor principal, clubul Steaua București anunță azi, 7 august 2019, achiziția a doi jucători: Alex Hărănguș (foto, în stânga) și Radu Voinescu (foto, în dreapta).

Alex Hărănguș are 18 ani și este născut la Baia Mare. Joacă pe postul de conducător și extremă, iar ultima echipă la care a evoluat este CSM București. Component al lotului național U18 al României, Alex vine în Ghencea cu mult optimism.

„Pentru mine, transferul la Steaua a reprezentat cea mai bună opțiune în acest moment. Venirea aici mă obligă să fiu dedicat 100% acestui sport și să intru pe teren cu maximă încredere”
Alex Hărănguș

Radu Voinescu are 19 ani și este născut la București. Joacă pe postul de coordonator, iar ultima echipă la care a evoluat este CSM Galați. Radu este fiul lui Adrian Voinescu, fostul jucător al Stelei și al echipei naționale de baschet a României. Totodată, Radu a participat anul trecut la Campionatul European cu naționala U18 a României.

„Am venit la Steaua pentru a progresa și pentru a ajuta clubul să-și îndeplinească obiectivele. Steaua mi-a făcut o ofertă bună și sunt fericit că am venit aici”
Radu Voinescu