FERRATUM ROMÂNIA ȘI ECHIPA DE VOLEI CSA STEAUA BUCUREȘTI – CONTINUĂ PARTENERIATUL

Clubul Sportiv al Armatei „Steaua București” are plăcerea de a anunța că, în  această săptămână, compania multinațională FERRATUM a semnat continuarea contractului de Partener Oficial al echipei de volei.

Fanii voleiului stelist au motiv de sărbătoare. Semnarea parteneriatului dintre Ferratum și echipa de volei a CSA Steaua București, a marcat în anul competițional 2017-2018 cea mai bună clasare din ultimele 27 sezoane, respectiv locul III în Campionatul Național de Volei al României. Continuarea alături de Ferratum ca Partener Oficial al echipei de volei a CSA Steaua București, prin semnarea în această săptămâna a contractului, va garanta accesul echipei de volei spre culmile performanței, spre bucuria suporterilor noștri.

Acțiunile comune ale echipei de volei CSA Steaua București și Ferratum au fost îndreptate nu numai către peisajul competițional intern, dar și către oferirea de ajutor și susținere pentru copii defavorizați.

Ne bucuram să anunțăm că acest parteneriat va continua și în sezonul competițional 2018-2019 și avem certitudinea că va asigura pentru ambii parteneri, Ferratum și echipa de volei CSA Steaua București, atingerea obiectivelor propuse.

Despre Ferratum

Ferratum România este parte a Ferratum Group, un furnizor internațional de servicii bancare mobile destinate consumatorilor și întreprinderilor mici, distribuite și gestionate pe dispozitive mobile. Fondată în anul 2005, cu sediul în Helsinki, Finlanda, Ferratum s-a extins rapid în 25 de țări din Europa, Africa, America de Sud și de Nord și în regiunea Asia-Pacific.

Ca pionier în tehnologia serviciilor financiare digitale și mobile, Ferratum se află în prim-planul revoluției bancare digitale. Ferratum Mobile Bank, lansată în 2016, este o platformă inovatoare de servicii mobile care oferă o gamă variată de servicii bancare, inclusiv plăți și transferuri online în timp real, într-o singură aplicație. În prezent este disponibilă pe cinci piețe europene: Suedia, Norvegia, Germania, Croația și Franța.

Condusă de fondatorul său, Jorma Jokela, Ferratum are în portofoliu aproximativ 1,8 milioane de clienți care au beneficiat de cel puțin un împrumut (date statistice raportate la 30 septembrie 2017). Grupul Ferratum este listat la Bursa de Valori din Frankfurt sub simbolul „FRU”.

Despre CSA Steaua București

CSA Steaua București este cel mai puternic club din sportul românesc și unul din cele mai performante cluburi multidisciplinare pe plan european, având în componența sa 41 de secții pe ramură de sport.  În cei peste 70 de ani de istorie, clubul a dat României 39 de Campioni Olimpici, 100 de medalii la Jocurile Olimpice, 576 de medalii la Campionatele Mondiale, 1071 medalii la Campionatele Europene, 2780 de medalii la Jocurile Balcanice, 11687 titluri de Campion Național și 1066 de Cupe ale României.

Echipa de volei Steaua București are în palmares 17 titluri naționale, 5 medalii la Campionatele Europene, 12 medalii la Cupele Mondiale și Europene, 12 medalii la Campionatele și Jocurile Balcanice,  precum și contribuții la o medalie de bronz la Jocurile Olimpice și două medalii la Campionatele Mondiale.