Remiză de palmares pentru fotbaliștii U16

În această dimineață, la Stadionul Ghencea, echipa de fotbal juniori U16 Steaua București a întâlnit, într-o partidă derby, liderul clasamentului, echipa similară FCSB.

După o luptă acerbă, partida s-a încheiat nedecis, 0-0, roș-albaștrii urcând astfel pe poziția a patra, cu un total de 59 de puncte.

Prestația portarului nostru, Vali Tîrnaru, a fost una remarcabilă, el având mai multe parade și plonjoane spectaculoase. Pe final de joc, la un contraatac al nostru, am fi putut beneficia de o lovitură de pedeapsă, însă arbitrul delegat a acordat doar corner.

De semnalat că la partidă au asistat și jucătorii echipei de seniori Steaua București, care a avut o ședință de antrenament programată în această dimineață. De asemenea, toți antrenorii de la centrul de copii și juniori al Stelei, printre care nume mari cum ar fi lajos Sătmăreanu, Vasile Aelenei, Ștefan Iovan, Adrian Bumescu etc, i-au încurajat pe tinerii fotbaliști steliști. Partida a fost studiată și de către directorul tehnic al formației de seniori, Marius Lăcătuș, legătura cu pepiniera fiind obligatorie într-un proiect integrat de performanță, cu obiective pe termen mediu și lung.

De asemenea, fotbaliștii echipați în roșu și albastru au fost încurajați și de colegii lor de club de la echipa de rugby seniori.

La final, suporterii steliști prezenți la partidă i-au aplaudat pe fotbaliști pentru dăruire, dar și pentru rezultatul înregistrat.

Galeria foto atașată este sugestivă pentru cele scrise mai sus.