Steaua București este alături de Gabi Balint!

Clubul Steaua București își manifestă sprijinul și este alături de Gabi Balint în aceste momente delicate ale vieții sale. Fostul atacant din Ghencea a suferit vineri seara un infarct, dar, din fericire, în prezent se află într-o stare stabilă!

În vârstă de 56 de ani, Gabi Balint s-a simți rău ieri seara și, în urma unei vizita la un spital privat, a aflat că a suferit un infarct. Ulterior, Balint s-a internat la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare „Prof.Dr. C.C. Iliescu”, unde i s-au montat trei stenturi. În acest moment, fostul vârf al echipei roș-albastre este într-o stare stabilă.

Gabi Balint s-a născut pe 3 ianuarie 1963, la Sângeorz-Băi (Bistrița Năsăud) și s-a apucat de fotbal la Gloria Bistrița. Între 1980 și 1990 a evoluat la Steaua, formație la care a cunoscut adevărata consacrare. Balint a atins vârful carierei pe 7 mai 1986, când a cucerit cu roș-albaștrii Cupa Campionilor Europeni, scor 2-0, la lovituri de la 11 metri cu FC Barcelona. Unul dintre cele două goluri ale echipei antrenate atunci de Emeric Ienei a fost marcat chiar de Balint!
Pe lângă Cupa Campionilor Europeni, Gabi Balint a mai cucerit cu Steaua trofeul Supercupei Europei, cinci titluri de campion și trei Cupe ale României. În 265 de meciuri, fostul atacant a marcat de 69 de ori pentru formația roș-albastră.
Pentru echipa națională, Balint a strâns 34 de selecții și a marcat de 14 ori.
MULTĂ SĂNĂTATE, GABI!