Steaua București și Ferratum România – rezultate și fapte bune împreună

Fanii voleiului stelist au motiv de sărbătoare. Steaua București va încheia actualul sezon competițional pe locul III în campionatul național de volei al României, Divizia A1. Este cea mai bună performanță a echipei din ultimele 27 de sezoane competiționale.

Marți seara la București, odată cu ultimul joc din play-off-ul Diviziei A1, componenții echipei de volei Steaua București, vor primi medaliile de bronz în cadrul unei festivități la care va fi prezent și preşedintele Federaţiei Române de Volei, Gheorghe Vişan.

De asemenea, încheierea campionatului național de volei masculin Divizia A1, va fi prilejul pentru o nouă inițiativă lăudabilă.

Sponsorul echipei, Ferratum România, va dona 5 lei pentru fiecare bilet cumpărat de spectatorii prezenți la aceasta partidă.

Banii vor merge către copiii defavorizați din sectorul 5, provenind din următoarele centre: Complexul de Servicii pentru Protecția Copilului, Ansamblul Rezidențial de Tip Familial ”Sfânta Maria”, Ansamblul Rezidențial de Tip Familial ”Sfântul Nicolae”.

Este cea de-a treia acțiune organizată de echipa de volei Steaua București și Ferratum România în sprijinul acestor centre.