Victorie clară în fața echipei AFC Rapid

Steaua București a întâlnit astăzi pe teren propriu echipa AFC Rapid București. Primul 11 trimis în teren de antrenorul Ion Ion a fost: Chiș, Zamfirescu, Pădureț, Sitaru, Grigore, Constantinescu, Vîlcea, Cadolar, Predescu, Zeciu, Mirea.

Echipa noastră a dominat clar prima repriză, reușind să deschidă scorul încă din minutul 2 prin Răzvan Zeciu. Scorul a fost majorat în minutul 43 de către Cadolar Curt. Pe lângă cele 2 goluri marcate, Steaua a avut mai multe situații periculoase la poarta adversă. Diferența de scor putea fi mult mai mare, mingea lovind de 2 ori bara porții adverse. De cealaltă parte AFC Rapid a avut un singur șut, în minutul 27, din lovitura liberă, pe centrul porții, reținut fără probleme de portarul nostru, Claudiu Chiș. Din păcate pentru echipa noastră, în minutul 35, Adrian Vîlcea a părăsit terenul, accidentat, iar în locul său a intrat Mihai Olaru.

Primele zece minute din a doua repriză au fost echilibrate, dar apoi Steaua a început să-și domine din nou adversarul. Prima mare ocazie după pauză aparține echipei noastre, prin lovitura de cap a atacantului Cătălin Mirea după o centrare excelentă a lui Andrei Grigore.

În minutul 70, proaspăt intrat pe teren, Andrei Pătrănoiu reușește să introducă mingea în poartă la prima atingere de balon și să ducă scorul la 3-0.

Imediat după repunerea în joc a balonului, oaspeții rămân în 10 jucători după o intrare foarte dură asupra lui Andrei Grigore. Șapte minute mai târziu, Steaua majorează scorul la 4-0 după o lovitură liberă bine executată de către Andrei Predescu.

În minutul 84 Răzvan Zeciu reușește să marcheze dubla după o acțiune a lui Andrei Predescu. Același Predescu reușește să mai marcheze încă o dată după o pasă în careul advers a lui Andrei Pătrănoiu două minute mai târziu.

În prelungirile meciului Junior Măcriș stabilește scorul final de 7-0 în favoarea echipei noastre.