ASOCIAȚIA STELIȘTILOR 1947 susține echipa de fotbal STEAUA BUCUREȘTI

Clubul Sportiv al Armatei STEAUA BUCUREȘTI anunță încheierea unui acord oficial cu ASOCIAȚIA STELIȘTILOR 1947 (AS 47) în calitate de sponsor al echipei de fotbal. Astfel, până la finalul acestui sezon competițional, jucătorii echipei vor beneficia de suportul AS 47 pentru atingerea obiectivelor sportive de performanță în competiția oficială.

AS 47 își dorește implicarea în susținerea sportului de înaltă performanță la CSA STEAUA BUCUREȘTI, devenind partenerul echipei de fotbal din cadrul clubului și un suporter valoros, dedicat pasiunii pentru sport.

Asociația Steliștilor 1947 (AS47) este e o organizație non-profit ce funcționează 100% pe bază de voluntariat. Misiunea AS 47 este de a susține clubul Steaua în drumul spre marea performanță, oferind o voce oficială tuturor suporterilor steliști din țară și din străinătate. AS 47 a susținut clubul, fiind partener în sezonul 2017 – 2018.

CSA STEAUA BUCUREȘTI este cel mai titrat club din istoria sportului românesc, fiind singura grupare sportivă din România care deține recordul pentru cele mai multe titluri naționale la fotbal (21 titluri de campioni naționali și 20 cupe ale României) precum și cea mai importantă performanță la nivel de club din toate timpurile – Cupa Campionilor Europeni și Supercupa Europei.

Palmaresul echipei de fotbal s-a conturat într-unul de excepție, cu contribuții esențiale la calificarea echipelor naționale de-a lungul timpului.
În prezent, CSA STEAUA BUCUREȘTI are ca obiectiv principal promovarea în Liga 2, competiție organizată sub egida Federației Române de Fotbal.

Distribuire social media