Echipa de Fed Cup a României, încurajată de militarii români din Batalionul 300 Protecția Forței “Sfântul Andrei” din Afganistan!

Echipa de Fed Cup a României a avut parte de o surpriză extrem de plăcută vineri, 19 aprilie 2019, după conferința de presă de la Rouen, organizată pentru a stabili ordinea partidelor din semifinala cu Franța.

După tragerea la sorți, stelista Mihaela Buzărnescu, alături de Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu, Raluca Olaru și de căpitanul-nejucător Florin Segărceanu, au urmărit un mesaj video de încurajare din partea soldaților români din cadrul Batalionului 300 Protecția Forței “Sfântul Andrei” din Afganistan!
Plecați din ianuarie 2019 în Kandahar pentru o misiune de șase luni, soldații români sunt mari amatori de sport și speră din tot sufletul ca România să facă istorie la Rouen și să se califice în finala Fed Cup.

Din Batalionul 300 Protecția Forței “Sfântul Andrei”, format din aproximativ 500 de soldați, fac parte și 60 de militari de la Regimentul 307 Infanterie Marină. Pentru ei, prezența în teatrul de operații din Afganistan este o premieră!

Totodată, fiecare jucătoare româncă a primit din partea militarilor români câte un tricou de armată personalizat.

Altfel, programul meciurilor din semifinala Franța – România din cadrul Fed Cup este următorul:
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE
Ora 15:00 – Simona Halep – Kristina Mladenovic
Ora 17:00 – Mihaela Buzărnescu – Caroline Garcia
DUMINICĂ, 21 APRILIE
Ora 14:00 – Simona Halep – Caroline Garcia
Ora 16:00 – Mihaela Buzărnescu – Kristina Mladenovic
Ora 18:00 – Monica Niculescu/Irina Begu – Caroline Garcia/ Kristina Mladenovic.

România și Franța se vor duela sâmbătă și duminică, 20 și 21 aprilie 2019, la Rouen, în semifinalele Fed Cup.
Meciurile de sâmbătă încep la ora 15:00, iar cele de duminică vor debuta la ora 14:00 și vor fi transmise de către DigiSport și TelekomSport.
În cealaltă semifinală a Fed Cup se întâlnesc Belarus și Australia.

Distribuire social media