ELIZA SAMARA PREZENTATĂ OFICIAL LA STEAUA

Astăzi, la sediul CSA Steaua București a avut loc o conferință de presă cu subiect principal prezentarea titratei jucătoare Eliza SAMARA, care s-a transferat recent la echipa noastră.

Evenimentul a fost deschis de către comandantul CSA Steaua București, Cristian PETREA, care a afirmat că ”secția de tenis de masă reprezintă o prioritate pentru club, iar transferul unei jucătoare de valoarea Elizei este doar primul pas. Îi mulțumim Elizei SAMARA, deoarece în jurul ei sperăm să coagulăm un grup de calitate, iar ca propunere obiectiv pe termen lung avem participarea ei la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020, și, eventual, cucerirea unei medalii la competiția planetară”.

Eliza SAMARA (foto stânga) a făcut câteva precizări importante: ”Voi juca pentru Steaua în probele individuale, la Campionatele Naționale și Cupa României, iar convocările pentru echipa națională vor veni pe adresa clubului militar. Deoarece regulamentul permite, voi avea dublă legitimare, pentru Liga Campionilor Europeni pe echipe, la gruparea poloneză Tarnobrzeg, una dintre cele mai puternice de pe continent. Sper să joc bine și să aduc medalii la CSA Steaua București, iar cu echipa națională a României mi-am propus obținerea titlului european, din calitatea de titular”.

Odată cu transferul Elizei la Steaua, secția s-a întărit și cu aducerea antrenorului său, Andrei FILIMON (foto dreapta), cel care va fi și jucător. Acesta a declarat: ”Mă bucur că un club emblematic, precum Steaua, a ales să investească încredere și resurse în tenisul de masă. Eu voi fi antrenor, dar și jucător la echipa masculină, cu care am promovat în Divizia A, iar acum ne-am propus ca, în următorul sezon, să ajungem în Superligă. Am mare încredere în club, iar performanțele, cu siguranță, nu vor întârzia să apară”.

În stilul său caracteristic, președintele secției de tenis de masă a CSA Steaua București, Bogdan MARINESCU (foto central), a concluzionat: ”Suntem încă la început de drum, iar pe lângă Eliza sperăm să mai realizăm și alte transferuri de valoare. Dorim să ne axăm special pe filonul românesc, aceasta fiind, de altfel, politica strategică a clubului militar. Vrem ca atât echipa masculină cât și cea feminină, să ajungă într-un interval de 3-4 ani, să joace în Liga Campionilor Europeni. Avem nevoie de timp, de răbdare, de muncă și de perseverență”.

Pentru Eliza SAMARA, primul examen în haina stelistă va fi Campionatul European, programat în luna septembrie, în Luxemburg. Până atunci, ea se va pregăti sub supravegherea antrenorului Andrei FILIMON.

Bun venit la Steaua Eliza!

Distribuire social media