Steaua București vs Academia Rapid, pe Arena Națională din București

În urma reanalizării arenelor de fotbal din București, a solicitării echipei și staff-ului tehnic de a avea fanii alături de ei și, nu în ultimul rând, al interesului suporterilor steliști și rapidiști pentru un eveniment sportiv major, conducerea Clubului Sportiv al Armatei „Steaua” a decis ca meciul etapei a XXIII-a, din cadrul Ligii a IV-a a Asociației Municipale de Fotbal București, „Steaua” București și Academia Rapid să se dispute pe „Arena Națională”.

Confruntarea va avea loc sâmbătă, 14 aprilie, începând cu ora 20:00.

Steaua București se află în acest moment pe a doua poziție în clasament, cu 42 de puncte acumulate în 16 meciuri jucate, cu un meci mai puțin decât echipa Academia Rapid, care ocupă prima poziție cu 44 de puncte.

În partida tur, confruntarea celor două rivale s-a încheiat cu o remiză, scorul final fiind 1-1, la capătul unui joc extrem de disputat. Pentru echipa noastră, a înscris golgeterul Alin Predescu, dintr-o lovitura de la 11m.

Toate cheltuielile pentru organizarea acestui eveniment vor fi acoperite din sponsorizări, vânzarea de bilete și publicitate.

Menționăm că ora de disputare a meciului se poate modifica în funcție de partenerul media al evenimentului.

 

Distribuire social media