Saftica

BAZA DE PREGĂTIRE CENTRALIZATĂ ȘI CANTONAMENT STEAUA – SĂFTICA

 

Saftica 1

Situată la ieșirea din localitatea Săftica pe Drumul Național 1 București-Ploiești, baza Steaua – Săftica oferă condiții ideale de pregătire centralizată și cantonament pentru toate disciplinele sportive.

Baza cuprinde un hotel sportiv cu camere de 2 locuri, având o capacitate totală de cazare de 50 sportivi. Toate camerele sunt prevăzute cu băi proprii și dușuri, televizor.

Complexul mai este prevăzut cu o bucătărie modern utilată și sală de mese, precum și cu sală de conferințe – utilă pentru ședințele teoretice sau tactice și vizionări – birouri și alte spații administrative.

În cadrul complexului se află o sală de jocuri, precum și un complex de refacere cu sală de forță, saună, sală fizioterapie, bazin cu apă, cabinet medical.

Saftica 2 varAflată la aproximativ 30 km de aglomerația urbană a Bucureștiului, în apropierea unei zone împădurite, baza Steaua – Săftica și-a dovedit din plin utilitatea atât prin taberele de pregătire la diferite sporturi individuale, prin cazarea în regim permanent – pe toată durata unui sezon competițional – a sportivilor din diferite loturi, sau prin cantonarea echipelor de la jocurile sportive înaintea unor partide importante sau competiții de obiectiv.

Condițiile oferite de baza Săftica au fost apreciate atât de sportivii străini, participanți la diferite competiții internaționale, cât și de militari din diferite țări membre NATO – SUA, Turcia, Franța – care au fost cazați aici.