Termeni şi condiţii

Termeni şi condiţii

  1. csasteaua.ro este website-ul oficial al Clubului Sportiv al Armatei “Steaua București” (denumit în continuare CSA “STEAUA BUCUREȘTI”), reprezintă pagina oficială de internet și este deținută și administrată de către acesta.
  2. Navigarea pe website-ul csasteaua.ro echivalează cu citirea, înțelegerea și acceptarea Termenilor și condițiilor de mai jos de către orice vizitator (utilizator) al website-ului.
  3. CSA “STEAUA BUCUREȘTI” își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestei pagini, precum și Termenii și condițiile de folosire, fără nici un fel de notificare prealabilă.
  4. Conținutul website-ului csasteaua.ro (imagini, texte, elemente grafice, clipuri video, mărci înregistrate, scripturi, tehnologie software, etc.) reprezintă integral proprietatea CSA “STEAUA BUCUREȘTI” și este apărat de legislația privind dreptul de autor și drepturile conexe și de legile privind proprietatea intelectuală.
  5. Articolele (știri, comunicate, fotografii oficiale etc.) conținute în website reprezintă poziția oficială a CSA “STEAUA BUCUREŞTI” și pot fi preluate și publicate de către terți doar cu menționarea sursei csasteaua.ro şi fără alterarea lor. Excepție de la poziția oficială a clubului fac articolele din secțiunea “Editoriale”, care reprezintă opiniile autorilor acestora, dar care au acordul CSA “STEAUA BUCUREȘTI”.
  6. Folosirea frauduloasă a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.
  7. CSA “STEAUA BUCUREȘTI” nu garantează că website-ul, serverele pe care este găzduit, email-urile trimise de la acest domeniu sunt fără viruși sau alte componente informatice cu potențial dăunător, că nu conține erori, omisiuni, defecțiuni, întârzieri sau întreruperi în operare sau transmitere, căderi de linie sau orice alți factori similari. Din punct de vedere tehnic, utilizatorul folosește website-ul pe riscul propriu, CSA “STEAUA BUCUREȘTI” fiind liber de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea website-ului sau a link-urilor externe care pot fi conținute în articolele publicate pe csasteaua.ro.
  8. Utilizatorii website-ului csasteaua.ro pot utiliza adresa de email contact@csasteaua.ro (adresa electronică oficială dedicată comunicării cu utilizatorii website-ului) pentru a transmite CSA “STEAUA BUCUREȘTI” opinii, sugestii, comentarii, întrebări etc. folosind un limbajul civilizat, fără conținut ilegal, obscen, amenințător, defăimător, care nu tulbură în nici un fel viața privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conține viruși, nu servește unor campanii de promovare care nu au legătură cu acest site, nu sunt email-uri în masă sau orice altă formă de spam. Utilizatorii care utilizează, în scopul comunicării cu CSA “STEAUA BUCUREȘTI”, o adresă falsă de email sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricărei alte entități vor fi raportate organelor abilitate, website-ului nerevenindu-i nici o responsabilitate în legătură cu acest tip de informații.