Clubul Sportiv al Armatei ”Steaua București” organizează vineri, 28 aprilie, ora 8.00, la sediul Ministerului Apărării Naționale, ceremonia intitulată ”40 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni”, în cadrul căreia vor fi premiați jucătorii și tehnicienii echipei de handbal care, în urmă cu patru decenii, la 22 aprilie 1977, câștiga, pentru a doua oară în istoria clubului militar, Cupa Campionilor Europeni la Sildenfingen, în Germania.

La eveniment au fost invitați reprezentanți ai Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Ministerului Tineretului și Sportului,  personalități ale vieții sportive și militare precum și mari campioni ai Clubului Sportiv al Armatei „Steaua București”.

Secția Handbal a C.S.A. „STEAUA BUCUREȘTI” deține 48 de trofee, palmares record în istoria handbalului românesc, având 28 de titluri de Campioanã a României, 7 titluri de Campioanã a României la handbal în 11, 9 Cupe ale României, 1 Cupa a României la handbal în 11, 2 Cupe ale Campionilor Europeni și o Cupã Challenge. Este, totodată, de 2 ori finalista a Cupei Campionilor Europeni.”

Jurnaliștii care doresc să asiste la ceremonie vor fi așteptați vineri, 28 aprilie, între orele 7.30 și 7.45, la sediul M.Ap.N. (punctul de control nr. 3, intrarea dinspre Hotel Marriott).

Distribuire social media