13 sportivi de la Steaua vor reprezenta România la Campionatele Europene de canotaj pentru seniori

Orașul elvețian Lucerna găzduiește în perioada 31 mai – 2 iunie 2019 o nouă ediție a Campionatelor Europene pentru seniori, prima mare competiție din acest an pentru canotorii români.
După un cantonament de aproape patru luni în Italia, sportivii români au revenit în țară, la baza nouă de la Snagov, acolo unde pun la punct ultimele detalii în vederea participării la întrecerea de pe lacul Rotsee din Elveția.
Din delegația României pentru această ediție a Europenelor vor face parte și 13 canotori de la clubul Steaua București.

Fără doar și poate, numărul unu al delegației noastre este stelista Gianina Beleagă, dublă campioană mondială în proba de 2 vâsle categorie ușoară, alături de colega sa Ionela Cozmiuc.
La masculin, barca de 8+1, cu trei steliști în componență – Constantin Adam, Adrian Damii și Cristian Pârghie – va încerca să facă o figură cât mai frumoasă la Lucerna.

Steaua va fi reprezentată la Europenele de canotaj de la Lucerna de următorii sportivi: Gianina Beleagă (2 vâsle, categorie ușoară), Iuliana Popa (8+1), Ioana Vrânceanu (4 rame), Simona Radiș (2 vâsle), Magdalena Rusu (8+1), Tabita Maftei (4 vâsle), Ciprian Tudosă (2 rame), Ioan Prundeanu (2 vâsle), Ciprian Huc (4 rame), Constantin Adam (8+1), Adrian Damii (8+1), Cristian Pârghie (8+1) și Mugurel Semciuc (4 rame).

Distribuire social media