Eveniment caritabil la fileul roș-albastru

Echipa de volei din cadrul CSA Steaua București a găzduit, în data de 21 decembrie 2017, începând cu ora 16:00, un eveniment cu public, prin care i-a adus aproape pe fanii echipei, iubitorii de volei și pe copiii din medii vulnerabile, pentru câteva ore de distracție și sport.

Tema centrală a evenimentului a fost una caritabilă, partenerul oficial al echipei, Ferratum România, oferind cadouri pentru 50 de copii, beneficiari ai serviciilor centrelor de zi din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 5 și copii aflați în situație de risc de abandon și excluziune socială și asistați în cadrul Serviciului Prevenire Abandon Copil și Familie. Faptele bune au fost susținute și de Centrul pentru Dezvoltare Comunitară Carpatica.

Alături de Președintele clubului CSA Steaua București, domnul Cristian Petrea, la eveniment a luat parte și Primarul sectorului 5 al Capitalei, domnul Daniel Florea, ambii susținând discursuri despre educația realizată prin sport.

Ferratum România și Vibe România au acordat premii substanțiale în urma unor jocuri interactive aplaudate de publicul prezent la Sala ”Mihai Viteazul” din București. Echipa de volei a Stelei a disputat și o partidă cu cei de la Kosmos București, jucătorii celor două formații amestecându-se, pentru echilibrarea disputei.

Copiii participanți la eveniment au sosit de la Centrele ”Mihail Sadoveanu”, ”Sfânta Ana” și ”George Călinescu”, toate din București, precum și de la Serviciul de asistență maternală.

Distribuire social media