Eveniment media referitor la reconstrucția Stadionului Ghencea

În data de 28 august, la Stadionul Ghencea a avut loc un eveniment de relații publice legat de începerea lucrărilor de reconstrucție la cea mai de succes arenă a fotbalului românesc.

Două formații de copii, echipate în roșu respectiv albastru, au susținut un meci demonstrativ de 10 minute, ultimul pe actuala Ghencea, balonul utilizat fiind cel oficial al Campionatului European de fotbal din anul 2020.

Evenimentul a fost onorat cu prezența de o serie de personalități precum Răzvan Burleanu, Președinte al Federației Române de Fotbal, Daniel Florea, Primarul Sectorului 5 din București și reprezentanți ai CNI.

Steaua a fost reprezentată de o serie de jucători emblematici, atât din Generația 1986, cât și din alte perioade. Printre cei prezenți îi enumerăm, aleatoriu, pe Anghel Iordănescu, George Ogăraru, Adrian Neaga, Mirel Rădoi, Marius Lăcătuș, Ștefan Iovan, Adrian Bumbescu, Miodrag Belodedici, Gavril Balint.

Cuvinte emoționante au fost rostite de Anghel Iordănescu și Marius Lăcătuș.

Cei care au dorit o amintire au putut pleca acasă cu o bucată din gazonul stadionului pe care Steaua și echipa națională de fotbal a României au obținut succese răsunătoare. Fericiții posesori ai unui petic de gazon au primit și Certificat de autenticitate.

Sâmbătă, 1 septembrie, între orele 10.00 și 16.00, suporterii care vor să aibă amintire o bucată de gazon sunt invitați să vină în Ghencea încă odată.

Distribuire social media