Un nou succes al baschetbaliștilor militari

Sâmbătă, 30 martie 2019, începând cu ora 18.00, la sala „Gabriela Szabo” din Voluntari a avut loc penultima etapă din Grupa Galbenă a Ligii Naționale de baschet masculin, CSO Voluntari – CSA Steaua București, scor 68 – 73 (18 – 21, 13 – 15, 16 – 18, 21 – 19).

Prin această victorie echipa militară și-a consolidat poziția a II-a în grupă cu 16 puncte (7 victorii și 2 înfrângeri) la egalitate cu CSO Voluntari. Pe întreaga durată a meciului echipa militară și-a impus jocul, dominând confruntarea.

De la echipa roș-albastră s-au remarcat: Radu Vîrnă cu 16 puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive, Uros Lucic cu 14 puncte, 4 recuperări și 1 pasă decisivă, Austin Chatman cu 13 puncte, 5 pase decisive și o recuperare, Ante Delas cu 9 puncte, Skylar Spancer cu 8 puncte, Andrei Mandache 7 puncte și Zarko Djuric 6 puncte.

Echipele care merg în play-off-ul Ligii Naționale de baschet masculin se vor decide în ultima etapă. Pentru calificare, echipa noastră are nevoie de victorie și în ultima etapă din Grupa Galbenă. În cazul unei victorii, primele trei clasate vor avea 8 victorii și 2 înfrângeri. Pentru departajare se vor aplica următoarele criterii:

  • Cea mai mare diferență de puncte de joc la jocurile dintre ele;
  • Cel mai mare număr de puncte de joc marcate la jocurile dintre ele;
  • Cea mai mare diferență de puncte de joc la toate jocurile din grupă;
  • Cel mai mare număr de puncte de joc marcate la toate jocurile din grupă.

Dacă încă există egalitate înainte ca toate jocurile din grupă să fie jucate, echipele egale vor împărți acelaș loc în clasament. Dacă aceste criterii nu pot să decidă ordinea în clasament la sfârșitul fazei grupei, o tragere la sorți va decide clasamentul final.

Pentru a fi siguri de calificarea în play-off-ul Ligii Naționale de baschet masculin, echipa CSA Steaua București are nevoie de o victorie la o diferență de minim 4 puncte în fața celor de la CS Dinamo Știința București. Meciul va fi joi 04 aprilie 2019, ora 18.00, la sala Mihai Viteazul. Meciul va fi transmis de Digi Sport.

Distribuire social media