Steaua București a căștigat Cupa României la rugby

Steaua Bucureşti a câştigat Cupa Românei la rugby după ce a învins-o în finală pe Timişoara Saracens, scor de 22-19 (13-9). Finala s-a disputat azi și a avut loc pe stadionul Noua din Braşov. Partida a fost transmisă în direct la postul public de televiziune, TVR1.

Meciul a fost intens şi imprevizibil, fiecare echipă marcând câte un singur eseu, restul punctelor venid din lovituri de picior. Pin lovitura de pedeapsă transformată de Florin Vlaicu, în ultimul minut de joc, echipa roș-albastră şi-a adjudecat trofeul.

Pentru echipa militară au înscris Grigoraş Diaconescu un eseu și Florin Vlaicu din cinci lovituri de pedeapsă şi o transformare.

Echipa de start a fost în următoarea formulă: Alexandru Savin, Tudor Butnariu, Nika Pataraia, Bogdan Doroftei, Matthew Tweddle, Kuselo Moyake, Dragoș Ser, Vueti Eseria, Grigoraş Diaconescu, Tudor Boldor, Ionuț Dumitru, Florin Vlaicu, Florin Ioniță, Alexandtu Porojan, Robert Neagu.

Rezerve la start: Florin Bărdașu, Mario Arvinte, Vasile Bălan, Petru Tamba, Viorel Lucaci, Florin Surugiu, Daniel Plai, Lama Sioeli.

Steaua București continuă lupta și pentru câștigarea Super Ligii CEC Bank unde este clasată pe locul 2 după primele opt runde ale campionatului.

Distribuire social media