Comunicat de presă!

Urmare la articolul „Probleme mari la CSA Steaua! Fotbaliștii sunt plătiți la zi, celelalte secții merg acasă cu mâna goală de Crăciun! Câte luni de întârziere are clubul Armatei”, apărut în Pro Sport în data de 20 decembrie 2022, Clubul Sportiv al Armatei Steaua precizează că, toți sportivii legitimați la clubul nostru sunt cu plățile salariale la zi. Suntem un club care își respectă toți performerii, indiferent de ramura în care activează, iar un astfel de articol nedocumentat, nu face altceva decât să pună într-o lumină negativă instituția noastră.

Nu este primul articol tendențios al publicației mai sus menționate, care pare că își dorește, cu orice preț, denigrarea clubului nostru. Considerăm că abordarea unui subiect de acest gen necesită, înainte de publicare, o mai bună documentare și un punct de vedere din partea părții implicate.

Nu în ultimul rând, deontologia profesiei de jurnalist presupune publicarea unor dovezi sau declarații care vin în susținerea celor menționate în articolul respectiv.

În final, facem apel încă o dată la informarea corectă a opiniei publice privind respectarea activității celui mai mare club sportiv din România, Steaua București.

Respectați Steaua, respectați-ne suporterii!

 

 

 

 

Distribuire social media