A cincea victorie consecutivă

CSM Steaua București EximBank și BC SCM Timișoara s-au întâlnit în etapa a VIII-a din Top 6. Meciul a avut loc la sala Mihai Viteazul din București, echipa gazdă a obținut victoria, scor 84-81 (21-16, 24-15, 12-28, 27-22). Pentru CSM Steaua este al cincelea succes consecutiv, prin această victorie consolidându-și poziția în primele trei echipe din Liga Națională de Baschet Masculin.

CSM Steaua București EximBank a început în formula Darwiche, Baciu, Marinov, Runkauskas, Zekovic.

Primul sfert a început cu dominarea echipei bănățene, dar elevii antrenorului Jukka Toijala au reintrat în joc și au închis tabela la 21-16.

În sfertul doi, steliștii au controlat jocul reușind un parțial de 14-2, la pauză echipa bucureșteană conducea cu 45-31.

Sfertul trei a fost dominat în totalitate de timișoreni, la final echipa adversă conducea pe tabela cu scorul de 59-57.

Sfertul patru a fost un joc al emoției pentru spectatori și jucători, cu alternări de scor de o parte și alta. La final CSM Steaua a fost victorioasă. Eroii sfertului patru au fost Runkauskas cu 7 respectiv Taylor cu 5 puncte înscrise consecutiv.

De la CSM Steaua s-au remarcat: Brandon Taylor cu 25 puncte (2×3), 5 recuperări și 5 pase decisive, Randan Falker cu 14 puncte, 11 recuperări și o pasă decisivă și Marius Runkauskas cu 13 puncte (3×3) și o pasă decisivă.

După acest meci CSM Steaua are 21 victorii și 9 înfrângeri, fiind pe poziția a 3-a în clasamentul Ligii Naționale de Baschet Masculin, cu 51 puncte.

Următorul meci va avea loc în Pitești, marți, 24 aprilie, ora 18.15, cu echipa BCMU FC Argeș Pitești. Meciul va fi transmis de Digi Sport.

Distribuire social media