Achiziții pentru echipa de fotbal

 

Echipa de fotbal Steaua București s-a întărit cu noi jucători în vederea returului din liga a IV a.

Astfel, Cristian JITARU este ultimul nou venit sub culorile roș-albastre. Fundașul care a făcut junioratul la Juventus București vine de la colega de serie Comprest GIM. El se alătură noilor veniți Florin RĂSDAN și Marius BÂTFOI. Răsdan este mijlocaș cu 17 meciuri în prima ligă, ultima sa legitimare fiind la Concordia Chiajna.

Atacantul Bâtfoi, care a venit la Steaua din postura de jucător liber de contract, a jucat la FCSB, bifând deasemenea, meciuri în primul eșalon fotbalistic al țării.

Pe lângă cei nominalizați, în pregătiri se află cu lotul și Florin BOEREAN ale cărui acte de transfer urmează să fie finalizate. Senegalezul Abdou Kasse CAMARA este în perioadă de probe. El are 22 de ani și a jucat la Rivoli în Serie D italiană. Staff-ul tehnic urmează să se pronunțe asupra calității sale și, implicit, asupra transferului la Steaua.

Fotbaliștii noștri s-au reunit la stadionul Ghencea săptămâna trecută, iar pe 22 ianuarie pleacă la Forban pentru “supliciul” pregătirii fizice. Primul cantonament al iernii se va încheia pe 4 februarie, un al doilea stagiu fiind programat la Cheile Grădiștei între 11-25 februarie.

Distribuire social media