Adversare de elită în Liga Campionilor LEN

Echipa de polo CSA Steaua București va lua, pentru a doua oară consecutiv, startul în grupele Ligii Campionilor LEN, cea mai prestigioasă competiție continentală intercluburi. După excelentul sezon inaugural, 2017-2018, când caschetele roș-albastre au terminat pe locul 6 în grupă, cu 12 puncte, echipa noastră se află în fața unei noi provocări, de o complexitate ieșită din comun. Cele șapte adversare sunt foarte valoroase și propun meciuri extrem de dificile în bazinul din Ghencea, un spectacol pe măsură, de amploare europeană și chiar mondială.

Steliștii au fost repartizați în grupa A și alături de următoarele echipe: Pro Recco și Brescia (ITA), Barceloneta (ESP), Ferencvaros Budapesta și Eger (HUN),  Steaua Roșie Belgrad (SRB), Dinamo Moscova (RUS).

Primul meci din Champions League se va disputa în  data de 17 octombrie 2018, începând cu ora 20:30, la bazinul de polo din cadrul Complexului Sportiv Steaua – Ghencea, când echipa Steaua va întâlni echipa Brescia.

Evenimentul, va fi precedat de o conferință de presă, organizată în data de 17 octombrie 2018, ora 12:30, la sala de conferințe din cadrul Clubului Sportiv al Armatei (Bulevardul Ghencea nr. 35, sector 6, București).

Jurnaliștii care doresc să participe la conferință sunt așteptați la ora 12.15, la sediul clubului (Bulevardul Ghencea nr. 35, sector 6, București).

Distribuire social media