ALEXANDRA DULGHERU ȘI ȘTEFAN PALOȘI AU SEMNAT CU CSA STEAUA BUCUREȘTI

Steaua București continuă seria achizițiilor importante, doi jucători de tenis fiind legitimați de clubul militar.

Astfel, jucătoarea de tenis Alexandra Dulgheru, locul 172 în clasamentul mondial, s-a înrolat sub culorile roș-albastre începând din acest sezon.

          A debutat în tenisul profesionist în 2005, dar a jucat primul turneu WTA în 2009, la Varșovia, competiție pe care a câștigat-o de două ori. Cea mai bună clasare în ierarhia mondială a fost locul 26, ocupat în aprilie 2011.

          Clasarea în primele 80 de jucătoare al ierarhiei WTA reprezintă principalul obiectiv pe care sportiva stelistă și l-a propus împreună cu staff-ul tehnic al clubului, pentru proba de simplu.

          „Am crescut cu Steaua. Ţineam cu Steaua. Steaua este pentru România un mare nume, iar pentru mine este o provocare frumoasă. Ne bucurăm de primirea călduroasă”, a declarat Alexandra Dulgheru.

          Al doilea jucător legitimat este tânărul tenismen, Ştefan Paloşi, 18 ani, locul 26 în clasamentul mondial al juniorilor. Prin ambiție  și eforturi susținute a devenit multiplu campion național, atât în proba de simplu, cât și în cea de dublu.

          În 2017 a făcut parte din echipa de Cupa Davis a României, pentru confruntarea cu Belarus, de la Minsk.

          „Steaua este o provocare şi abia aştept. Îmi doresc să vă bucur cu rezultatele mele. Am început perioada de pregătire, iar în aprilie am primul turneu, apoi vor urma Roland Garros şi Wimbledon”, a afirmat Ștefan Paloşi.

 

Distribuire social media