Ana Maria Brânză a câștigat Grand Prix-ul de la Doha

La un an și două luni de la ultimul podium, medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Rio 2016 alături de echipa de spadă feminin a României, Ana Maria Brânză revine acolo unde îi stă cel mai bine: pe locul 1. Sportiva de la CSA Steaua București a câștigat duminică, 10 decembrie 2017, Grand Prix-ul de spadă feminin de la Doha, din Qatar. Venită din calificări, de sâmbătă, Ana Maria Brânză a prins azi o zi de excepție și a reușit un lucru extraordinar pentru scrima românească și pentru sportul nostru: să câștige Grand Prix-ul de la Doha.
Sportiva pregătită de Dan Podeanu și George Epurescu a avut următorul parcurs la Doha: tabloul de 64 – 12-7 cu Beate Christmann (Germania); tabloul de 32 – 15-7 cu Tatiana Gudkova (Rusia); tabloul de 16 – 15-7 cu Rossella Fiamingo (Italia); tabloul de 8 – 13-10 cu Tatyana Andryushina (Rusia); semifinale – 15-9 cu Hou Guangjuan (China); finala – 10-6 cu Mara Navarria (Italia).

Alte două steliste au participat la competiția din Orientul Mijlociu. Greta Verdeș s-a situat pe locul 51, în timp ce Maria Udrea a ocupat poziția 53 în clasamentul final.

Distribuire social media