Ana-Maria Brânză aleargă cu Bianca Păunescu, de ziua ei, pentru orfelinatul din Valea Plopului

COMUNICAT NR. 1

Sâmbătă, 11 ianuarie 2013, începând cu ora 11.00, în parcul Alexandru I. Cuza (I.O.R.) din București, va avea loc un nou eveniment în cadrul campaniei ”ALEARGĂ DE ZIUA TA! by Ana-Maria Brânză”.

De această dată, Ana-Maria Brânză va alerga alături de sărbătorita lunii ianuarie – Bianca Păunescu – prietenii și invitații acesteia, pentru susținerea orfelinatului de la Valea Plopului.

Bianca Păunescu și-a invitat prietenii și cunoscuții la o alergare de plăcere în jurul lacului și a renunțat la cadouri, sfătuindu-i pe toți participanții ca, în locul acestora, să doneze o sumă modică pentru susținerea cauzei căreia și-a dedicat aniversarea zilei de naștere.

Ana-Maria Brânză va alerga alături de sărbătorită și invitatii ei, îi va oferi acesteia tricoul oficial al campaniei, iar participanții vor primi faimoșii magneți de frigider personalizați ”Aleargă de ziua ta!”, cu autograful îndrăgitei spadasine.

Bianca Păunescu  este una din puținele românce care au reușit escaladarea vârfului Mont Blanc (4810 m).

Mai multe detalii pe pagina oficială a campaniei,

atât despre sărbătorită (http://www.aleargadeziuata.ro/sarbatoritul-lunii-ianuarie/)

cât și despre cauza aleasă de ea (http://www.aleargadeziuata.ro/ingerii-de-la-valea-plopului-despre-cauza-lunii-ianuarie/).

Biroul de presă

Distribuire social media