Ana-Maria Brânză i-a vizitat pe hocheiștii steliști în cantonamentul de la Cârța

Multipla medaliată olimpică, mondială și europeană Ana-Maria Brânză susține Steaua Rangers în semifinalele contra rivalilor din Miercurea-Ciuc! Îndrăgita spadasină a ținut să le transmită personal încurajările ei colegilor de la hochei și să-și tina promisiunea făcută cu ceva timp în urmă căpitanului Ioan Timaru.

Duminică după-amiază ea a ajuns la cantonamentul hocheiștilor de la Cârța, în Harghita, împreună cu fostul președinte al secției de hochei Cristian Cîrlan, cu poloistul stelist Pavel Popescu și cu colega sa de club din lotul național de spadă feminin, Simona Pop – vicecampioană europeană și medaliată cu bronz la campionatele mondiale de seniori, pe echipe.

Steliștii s-au bucurat pentru frumoasa surpriză, le-au invitat pe cele două spadasine pe gheață, s-au fotografiat cu ele și le-au oferit câte un fanion, ca amintire. Ana-Maria Brânză a primit din partea căpitanului Ioan Timaru și noul tricou oficial al echipei, model care va fi purtat în premieră la meciul de play-off contra HSC Miercurea-Ciuc care se va desfășura astăzi, la Cârța, începând cu ora 17.00.

M-am bucurat foarte mult că am ajuns la ei, a declarat Ana-Maria Brânză la final. Suntem cu toții o familie și, mai mult, între mine și hocheiști e o relație specială, de mulți ani. Îmi place de ei cum arată ca echipă, au multă determinare, caracter, știu să treacă peste greutăți cu încredere și optimism, ce mai, merită tot respectul. Le țin pumnii pentru semifinală, le-am spus că sunt alături de ei, sunt convinsă că se vor bate cu toate puterile pentru șansa lor. Cred foarte mult în capacitatea lor de a produce o surpriză frumoasă în acest final de campionat”.

Distribuire social media