Ana-Maria Brânză înlocuită din lot

Din cauza programului foarte încărcat, spadasina Ana-Maria Brânză nu și-a mai putut onora obligațiile de titulară, ceea ce a condus automat la înlocuirea sa din echipă. Locul ei a fost luat, suprinzător, de o rezervă “de lux”. Mai precis, este vorba de echipa campaniei “Aleargă de ziua ta! by Ana-Maria Brânză”, care s-a deplasat duminică cu ajutoarele strânse din donații pentru copiii de la Valea Plopului.

Aflată în plină etapă de Cupă Mondială la Budapesta, spadasina a fost nevoită să predea tricoul oficial înlocuitoarei sale – nimeni alta decât mama ei, doamna Maria Brânză. Aceasta a fost cât se poate de degajată și s-a comportat ca o adevarată titulară, manifestând aceeași dezinvoltură și voie bună cu care fiica ei și-a obișnuit deja admiratorii.

Maria Brânză s-a alăturat astfel sărbatoritei lunii, Bianca Păunescu și staff-ului campaniei, care au dus Îngerilor din Valea Plopului trei mașini de spălat, un camion cu lemne, saci cu detergent și genți pline cu hăinuțe, rechizite și jucării.

Aflată în legatură telefonică permanentă cu mama ei, Ana-Maria Brânză a participat de la distanță la întregul eveniment, folosind la maxim timpul dintre asalturile din cadrul Cupei Mondiale pe care, de altfel, a și câștigat-o.

Mai multe amănunte despre incursiunea de suflet la Valea Plopului pot fi găsite pe site-ul oficial al campaniei, www.aleargadeziuata.ro.

Următorul eveniment va avea loc marți, 11 februarie, când Ana-Maria Brânză și juniorul Matei Palea vor organiza Meciul Părinților la hochei pe gheață.

Distribuire social media