ANA MARIA BRÂNZĂ-POPESCU A COMENTAT TITLUL POLOIȘTILOR

Echipa masculină de polo a CSA Steaua București a cucerit, en-fanfare, titlul național la polo pe apă, câștigând meciul 4 al finalei Superligii Naționale, în deplasare, la Oradea, chiar în fieff-ul rivalei CSM Digi Oradea.

Spre stupefacția iubitorilor sportului din România, dubla de la Oradea nu a fost transmisă în direct de nicio televiziune, cu toate că se juca, folosim o metaforă standardizată, cu titlul pe masă.

Iar cum suporterii steliști erau dornici să își susțină favoriții, dar și să știe ce se întâmplă pe malul Crișurilor, marea familie stelistă a găsit o soluție de improvizație. Scrimera Ana-Maria Brânză-Popescu, soția poloistului Pavel Popescu, aflată la bazin pentru a-l susține pe soțul său și pe coechipieri, a transmis în direct, prin intermediul rețelei de socializare Facebook. Celebra spadasină a realizat și un delicios comentariu, apreciat de toți cei care au fost, grație ei, conectați cu victoria stelistă de la Oradea.

CSA Steaua București s-a impus cu 3-1 la general, în finala Superligii Naționale de polo pe apă, în fața celor de la CSM Digi Oradea.

Ana Maria Brânză-Popescu este o mare scrimeră a României, legitimată la CSA Steaua București, specializată pe proba de spadă. În bogatul ei palmares regăsim singura medalie olimpică de aur a României la Rio, în 2016, cu echipa de spadă. De asemenea, în vitrina proaspătului comentator de polo se află, printre altele, două titluri mondiale, 7 titluri europene și patru titluri mondiale militare.

Apreciem acest gest de mare noblețe al Anei-Maria (foto) care, în felul respectiv, și-a asumat un important rol de liant între echipă și suporteri, deși cele două entități se aflau la sute de kilometri depărtare una față de cealaltă.

Considerăm că victoria sportivă a poloiștilor a fost dublată de un succes social și de imagine, prin inițiativa multiplei campioane de pe planșă, care astfel demonstrează de ce ”Steaua” este un spirit unic, transcendent dincolo de perimetrul strict sportiv. În același context, adăugăm că ieri, la meciul de rugby din Ghencea, jucătorii noștri au fost susținuți de componentele echipei de floretă a CSA Steaua București, proaspătă deținătoare a Cupei Europei.

Mulțumim Ana! Mulțumim poloiștilor!

Distribuire social media