Ana Maria Brânză Popescu a primit în această seară premiul “Iolanda Balas” pentru meritele și rezultatele sale de excepție în lumea Olimpică internațională

Asociația Centrul de Studii pentru Resurse Românești împreună cu europarlamentarul român Ramona Mănescu, în colaborare cu Secularia, cu sprijinul Academiei Române și sub auspiciile Familiei Regale a României, au organizat sâmbătă, 8 decembrie 2018, Gala “O Sută de Ani, Mii de Valori”, cu ocazia anului aniversar al Centenarului Marii Uniri. Evenimentul a fost structurat în jurul lansării cărții “Cum s-a făcut România Mare” și a proiecției filmului cu acelasi nume, noteaza cosr.ro.
În cadrul Galei, au fost premiate o serie de personalități cu merite excepționale în domeniile lor de activitate,  are au devenit astfel repere și modele pentru generațiile actuale și cele viitoare.
Premiul “Iolanda Balas” pentru sport a fost acordat scrimerei Ana Maria Brânză Popescu, legitimată la CSA Steaua București, pentru meritele și rezultatele sale de excepție în lumea Olimpică internațională. Premiul a fost decernat de Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

Distribuire social media