Ana-Maria Brânză se va duela, sâmbătă, în AFI Palace Cotroceni

COMUNICAT NR. 5

„Săptămâna Campionilor”, găzduită de AFI Palace Cotroceni se va încheia sâmbătă, 12 aprilie, cu o zi dedicată scrimei și o întâlnire cu multipla medaliată olimpică, mondială și europeană – îndrăgita spadasină Ana-Maria Brânză.

Astfel, începând cu ora 13.00, publicul va putea asista la o frumoasă demonstrație de scrimă cu juniorii CSA Steaua, care vor evolua la toate cele trei arme: spadă, sabie și floretă. De asemenea, copiii și tinerii doritori vor putea beneficia, în acest interval, de lecții gratuite oferite de antrenorii clubului.

Mai departe, începand cu ora 14.00, invitata specială a Studioului Campionilor – dubla campioană mondială Ana-Maria Brânză – va povesti despre drumul ei către glorie, va răspunde întrebărilor publicului, va oferi autografe și se va fotografia cu admiratorii săi, nu înainte de a lansa o ofertă inedită: spadasina va raspunde oricarei provocari venite de la copiii, tinerii sau adolescenții din mall si se va duela cu aceștia. „Provocatorii” vor primi echipamentul necesar pentru duel, iar cei care vor reuși să o atingă pe campioană vor fi premiați de organizatori.

Copiii și tinerii iubitori ai scrimei sau admiratori ai Anei-Maria Brânză, părinții acestora sau temerarii care doresc să se dueleze cu cea mai bună spadasină a lumii în 2013, sunt așteptați la AFI Palace Cotroceni începând cu ora 13.00, la ultimul eveniment din cadrul acțiunii „Săptămâna Campionilor”.

„Săptămâna Campionilor” este organizată de AFI Palace Cotroceni și Clubul Sportiv al Armatei Steaua București, acțiunea dorind să se constituie ca o ofertă inedită în cadrul „Săptămânii Altfel”, prin care elevii bucureșteni să aibă șansa de desluși secretele sportului de performanță și de a se întâlni cu mari campioni ai României precum Camelia Potec, Virgil Stănescu, Sandra Izbașa, Alina Dumitru, Vasile Stângă sau Ana-Maria Brânză.

Biroul de presă

Distribuire social media