Ana Maria Brânză și Gianina Beleagă, premiate joi seara în cadrul Galei Trofeelor Alexandrion

Joi seara, 7 februarie, la Hotelul Radisson Blu din București a avut loc decernarea Trofeelor Alexandrion pentru sport, pe baza rezultatelor obținute în anul 2018. Gala, care s-a aflat în 2019 la ediția a IV-a, s-a bucurat de prezența a peste 300 de mari campioni, conducători de federații și cluburi sportive, dar și de personalități ai altor structuri din cadrul fenomenului sportiv.

Iar CSA Steaua are din nou motive de mândrie! Ana Maria Brânză – vicecampioană mondială la spadă și Gianina Beleagă – campioană mondială de seniori şi locul 4 la Campionatul European de seniori în proba de dublu vâsle categorie uşoară alături de colega sa de barcă Ionela Cozmiuc, s-au numărat printre sportivele care au fost premiate la Gala Trofeelor Alexandrion.
În cadrul Galei a fost premiat și sportivul Invictus, Marius Iovi, luptător rănit în războiul din Irak.

CSA Steaua a fost reprezentat la acest eveniment și de către președintele Pompiliu Bixi Mocanu, însoțit de marii campioni Alina Dumitru, Marian Drăgulescu, Simona Gherman, Vasile Stângă și Roxana Scarlat Bârlădeanu.

Trofeele Alexandrion sunt menite să răsplătească rezultatele excelente în sport, dar și să ajute sportivii să atragă atenția asupra nevoilor uriașe din acest domeniu, care necesită o implicare constantă și mai activă a statului, dar și a mediului privat.

Trofeele Alexandrion sunt acordate anual de către Fundația Alexandrion în urma consultării cu reprezentanții a peste 20 de redacții sportive din România, dar și a unor instituții publice abilitate. În alegerea câștigătorilor se ține cont de reușitele naționale și internațioanle ale sportivilor din anul care s-a încheiat.

Distribuire social media