Ana Maria Popescu, medalie de argint în cadrul Cupei Mondiale de la Havana

Campioana olimpică Ana Maria Popescu a cucerit medalia de argint la spadă, feminin, individual în cadrul Cupei Mondiale de la Havana (Cuba). Prin acest rezultat sportiva de la CSA Steaua a demonstrat că rămâne printre cele mai bune spadasine din lume.

Competiția a reunit cele mai bune sportive din acest moment. Sportiva roș-albastră a învins-o în optimi pe ucrainianca Olena Kryvytska, scor 15-10, în sferturi a trecut de Sun Yiwen (China) iar în semifinale a ieșit victorioasă în fața sportivei din Franța, Marie-Florence Candassamy. În finală, Ana Maria a fost învinsă de poloneza Aleksandra Zamachowska.

„Tușă cu tușă, asalt după asalt… am construit, am punctat, m-am bucurat, am greșit, m-am supărat, am luat-o de la capăt și tot așa până în finală! Mai aveam un singur pas până la aur, dar nu și soluții! Oricât a încercat domnul Popa să întoarcă scrima pe toate părțile și indiferent cât au țipat fetele din tribună, uneori chiar trebui să accepți că adversarul este mai bun! Te înclini, îl feliciți și te mulțumești că tot ce ai putut să faci mai bine astăzi a fost medalia de argint”, a mai scris Ana Maria pe Facebook.

Distribuire social media