ARCAȘII STELIȘTI, LA GRAND PRIX-UL DIN GHENCEA

În aceste zile, pe terenul 6 din Complexul Ghencea, se desfășoară o etapă a Grand Prix-ului european de tir cu arcul. La competiția care este organizată de către forul continental, în cooperare cu Federația Română de Tir cu Arcul și cu CSA Steaua București, participă și lotul de arcași al nou înființatei secții de tir cu arcul din clubul militar.

După ziua rezervată calificărilor, la categoria recurve, Eugen Pătru s-a situat pe locul 55, cu un total de 529 de puncte, rezultate din 72 de săgeți.

La compound, rezultatele steliștilor sunt următoarele: Emil Cojocaru, locul 27, 625 de puncte; Dorin Petruț, locul 29, 609 puncte; Cătălin Pârvu, locul 30, 603 puncte; Augustin Pegulescu, locul 33, 592 de puncte; Mihai Toma, locul 34, 576 de puncte; Ionuț Butoi, locul 35, 575 de puncte.

Astăzi încep duelurile eliminatorii. Emil Cojocaru a primit bye în primul tur, iar pe tablou vom asista și la un interesant meci între doi steliști, în care combatanți vor fi coechipierii Ionuț Butoi și Cătălin Pârvu.

Mult succes tuturor.

Distribuire social media