ASOCIAȚIA STELIȘTILOR 1947, ALĂTURI DE STEAUA BUCUREȘTI

Clubul Sportiv al Armatei „STEAUA BUCUREŞTI” anunţă că, începând  din acest sezon, Asociația Steliștilor 1947, organizație non-profit, este noul partener oficial al echipei de fotbal STEAUA BUCUREȘTI.

Asociația Steliștilor 1947 și-a propus să sprijine CSA STEAUA BUCUREȘTI pentru performanța fotbaliștilor prin crearea unor condiții de pregătire de înalt nivel care să le permită obținerea unor rezultate cât mai bune în următorul sezon competițional.

,,Ne bucurăm de încheierea acestui parteneriat ce reprezintă susținerea necondiționată a suporterilor STELEI. Parteneriatul conturează obiectivele de performanță pe care echipa și le-a propus la începutul acestui sezon, motiv pentru care salutăm implicarea Asociația Stelistilor 1947 în realizarea demersurilor spre succes”, a declarat președintele CSA Steaua București.

Asociația Stelistilor 1947 reprezintă vocea puternică  a celor pentru care Steaua înseamnă o parte din viață, vocea suporterilor steliști, dar și legătura dintre aceștia și club. Obiectivul lor este să susțină echipa de fotbal STEAUA pentru a  promova succesiv, prin merit sportiv, în eșalonul fotbalistic superior.

Președintele Asociației Stelistilor 1947, domnul Adrian Păcurar a declarat: ,,Ne dorim să avem în jurul nostru personalități care au adus glorie culorilor roș-albastre și împreuna dorim stabilirea unor relații cât mai bune cu CSA Steaua București. În ceea ce privește susținerea activă a echipei, dorim atragerea suporterilor la evenimente sportive pentru ca jucătorii să se bucure de o încurajare impresionantă.”

„STEAUA” BUCUREȘTI este cea mai titrată echipă de club din fotbalul românesc, câștigătoare a Cupei Campionilor Europeni (1986) și a Supercupei Europei (1987), 21 titluri de campioni naționali și 19 cupe ale României.


 

Distribuire social media