ATMOSFERĂ ELECTRIZANTĂ LA MECIUL DE BASCHET

Într-un meci disputat în Sala „Mihai Viteazul” din București, Steaua CSM EximBank a învins CSU Sibiu, scor 71-57 (9-15, 26-15, 17-19, 19-8), în al doilea meci din Top 6 LNBM – ediția 2016/17.

Deşi, echipa CSU Sibiu a început mai bine, marcând 15 puncte pe parcursul primului sfert de joc, sfertul al 2-lea a consemnat o schimbare bruscă a jocului. Echipa pregătită de Jukka TOIJALA a trecut la conducere după reușitele de la distanță ale lui Dave DUDZINSKI, iar la pauză Steaua avea deja cinci puncte avans (35-30). DUDZINSKI a încheiat jocul cu 16 puncte și 13 recuperări.

Marius RUNKAUSKAS a înscris toate cele cinci coșuri ale sale din acțiune pe parcursul ultimelor 12 minute și jumătate de joc. Lituanianul a avut 11 puncte în sfertul decisiv, fiind omul care a instrumentat desprinderea decisivă  roș-abaștrilor. El a terminat cu 14 puncte, 3 pase decisive. Randal FALKER a bifat 15 puncte, 10 recuperări pentru Steaua.

“E o victorie mare. Am venit după două înfrângeri, dar şi după multe schimbări, cum ar fi cea de antrenor” a declarat la finalul meciului Randal FALKER. “În câteva săptămâni, două, trei, poate o lună, vom fi în formă maximă și ne vom bate pentru titlu. Acesta este obiectivul nostru” a adăugat MALESEVIC

Sub privirile lui Marius LĂCĂTUŞ, invitat la meci, atmosfera a fost senzațională. Fanii roș-albaștrilor au fost și ei la înălțime. Au umplut sala și au realizat o coregrafie deosebită. “Nu am plecat vreodată, acum mai uniți ca niciodată!” a fost mesajul lor.

Distribuire social media