AU SEMNAT CU CSA ”STEAUA BUCUREȘTI”!

Echipa de handbal feminin a clubului nostru s-a întărit astăzi prin transferul a două jucătoare de valoare. Coordonatorul de joc Raluca Mihaela Vicențiu și Alexandra-Luminița Carașol, jucătoare care poate să acopere mai multe posturi, au semnat contracte valabile pentru următoarele trei sezoane.

La cei 20 de ani ai săi, Alexandra este campioană mondială de tineret și jucătoare de ligă națională. Ea vine cu o bogată experiență competițională care înseamnă enorm în conturarea noii echipe și a obiectivului, accederea în prima divizie. De asemenea, visul Alexandrei este să devină campioană mondială cu naționala României și la seniori.

Totodată, antrenoarea Ileana Morari are, începând de astăzi, o nouă soluţie pentru postul de conducător de joc – Raluca Mihaela Vicențiu, 19 ani, un real talent de care echipa noastră va putea beneficia în vederea omogenizării echipei începând cu acest prim sezon.

”Am încercat să îndeplinim toate condițiile necesare pentru a se face performanță la CSA „Steaua București”, în momentul de față se investește serios în echipa de fete. Căutam în continuare sportive valoroase care să ni se alăture în drumul pe care am pornit cu această nouă echipă. Ne-am propus obiective îndrăznețe, pe termen lung ne dorim să jucăm în Cupele Europene”, a declarat în exclusivitate Viorel Mazilu, managerul secției de handbal feminin.

Distribuire social media