Autoevaluarea activităţii Clubului Sportiv al Armatei „Steaua” Bucureşti pentru anul 2019

Secretarul de stat pentru relaţia cu Parlamentul şi calitatea vieţii personalului, Marius Bălu, a participat miercuri, 12 februarie, la sediul Clubului Sportiv al Armatei (CSA) „Steaua” Bucureşti, la şedinţa de autoevaluare a activităţii CSA „Steaua”  pentru anul 2019.

      Au fost analizate stadiul îndeplinirii obiectivelor asumate pentru anul trecut, problemele întâmpinate şi modul de gestionare a acestora şi obiectivele pentru 2020. La acest capitol, s-a pus un accent deosebit pe finalizarea Complexului Sportiv „Ghencea”, care a intrat într-un amplu proces de renovare şi reconstrucţie, începând din septembrie 2019, în perspectiva Campionatului european de fotbal EURO 2020. De asemenea, un alt obiectiv prioritar intens discutat a fost pregătirea loturilor sportive pentru reprezentarea României cu succes la Jocurile Olimpice de vară de la Tokyo şi câştigarea unui număr cât mai mare de medalii.

     În continuare, secretarul de stat a subliniat importanța continuării proiectelor demarate în decursul anului trecut și a punctat necesitatea conjugării eforturilor pentru îndeplinirea obiectivelor stabilite pentru 2020.

     „Vreau să vă asigur de faptul că veţi avea parte de întregul nostru sprijin în promovarea şi realizarea agendei dumneavoastră în domeniul de responsabilitate, după cum vă asigur şi de faptul că aşteptările noastre cu privire la modul în care vă veţi îndeplini misiunile sunt pe măsura înaltelor obiective pe care vi le-aţi asumat. Am convingerea că ceea ce veţi realiza de acum înainte reprezintă cel mai puternic argument în demonstrarea adevărului că valoarea profesională şi umană sunt repere fundamentale pentru performanţă”, a concluzionat secretarul de stat la finalul activităţii.

 

Distribuire social media