Azi are loc la București o nouă ediție a Cupei Europei la floretă feminin. Finala se vede LIVE pe canalul de Youtube Steaua TV (ora 15:00)

Clubul Sportiv al Armatei Steaua București, în colaborare cu Federația Română  de Scrimă, organizează, pentru al șaselea an consecutiv la București, Cupa Europei la floretă feminin.
Competiția are loc azi, 23 septembrie 2019, începând cu ora 10:00, la Sala de scrimă “Ana Pascu” (fostă Floreasca) din București.

La ediția din acest an participă următoarele formații: Club Cardenal Cisneros (Spania), Escalibur Sofia (Bulgaria), Ukraine Kiev (Ucraina), Team Great Britain (Marea Britanie), Școala de scrimă Chișinău (Rep. Moldova), CSA Steaua Bucureşti și CSU Poli Timișoara.
Echipa CSA Steaua va fi formată din: Maria Boldor, Mălina Călugăreanu, Anca Săveanu și Andreea Gheorghe.
Echipa CSU Poli Timișoara va fi formată din: Ana Boldor, Teodora Sîrbu, Alexandra Lazin și Emilia Corbu.

Cupa Europei la floretă feminin este o competiție intercluburi, care se adresează echipelor campioane naționale en-titre. Confederația Europeană de Scrimă a acordat României, pentru a șasea oară consecutiv, dreptul de a organiza acest concurs, iar datorită faptului că echipa de floretă CSA Steaua București a cucerit titlul de campioană națională și în anul 2018, clubul militar este din nou organizator.

Finala mare a Cupei Europei va putea fi urmărită LIVE pe canalul de Youtube STEAUA TV, de la ora 15:00.
Intrarea publicului la competiție este liberă.
Concursul poate fi urmărit LIVE SCORE AICI.

Distribuire social media