Baraulea s-a retras, dar rămâne aproape de club

Unul dintre jucătorii emblematici ai CSA Steaua București, Mădălin Baraulea, a decis să pună capăt activității rugbystice ca jucător și să agațe ghetele în cui, la vârsta de 34 de ani și jumătate.

Mădălin Baraulea a debutat pe arenele cu buturi în 1995, la CSS 2 București, după care s-a transferat la Steaua, unde a devenit campion național de juniori.
La seniori, a confirmat în tricoul roș-albastru, câștigând trei Cupe ale României, dar și trei titluri naționale. Mădălin Baraulea este și campion național la rugby în 7, cu gruparea din Ghencea. A fost selecționat la echipele naționale ale României, participând și la două Cupe Mondiale, una de juniori și cealaltă la nivel de tineret.
Ca internațional, a îmbrăcat tricoul României de 8 ori, fiind selecționat și pentru naționala de rugby în 7, în 7 situații. Din echipa Lupii București, Mădălin Baraulea a făcut parte în 11 rânduri.

”Retragerea de pe teren nu coincide cu dispariția mea din rugby. Voi rămâne alături de sportul și de clubul care m-au consacrat și care mi-au dat totul în viață și în carieră. Am nevoie de o perioadă să mă liniștesc, după care voi decide modalitatea în care voi continua să ajut echipa de rugby a CSA Steaua București”, ne-a declarat Baraulea.
Jucător polivalent, specializat să joace la linia întâi, dar și ca închidere la linia a treia, Mădălin Baraulea a fost apreciat pentru calitățile sale fizice deosebite, demonstrate de-a lungul carierei. Recent, el a absolvit un curs de arbitri organizat de către Federația Română de Rugby, iar mai demult a devenit licențiat al Academiei de Rugby.

CSA Steaua București îi mulțumește pentru contribuția sa în tricoul roș-albastru și îi ureazã mult succes în continuare!

sursa: www.steauarugby.com

Distribuire social media