Bărci cu medalii

Primul concurs pe apă al sezonul competiţional intern de canotaj a fost găzduit pe canalul Bega din Timişoara. Cei mai buni canotori din ţară s-au întrecut la Campionatul Naţional de Fond pentru Juniori şi Seniori. Sportivii legitimați la CSA ”Steaua București” au cucerit 5 medalii de aur, 7 de argint și una de bronz.
Au îmbrăcat tricouri de campioni echipajele feminine de 4 rame, cu Simona Radiș, Mădălina Rusu, Gabriela Nechilciuc, Gabriela Bordei în componență și cel de 2 vâsle format din Simona Radiș și Dorina Otea. Nici băieții nu s-au lăsat mai prejos, echipajele de 4+1 rame alcătuit din Robert Groșan, Costel Mihalescu, Gabriel Cazacu, Pavel Curuzan și Florin Ștefan, cel de 2+1 rame cu Costel Mihalescu, Pavel Curuzan și Florin Ștefan în componență, precum și cel de 2 vâsle cu Robert Groșan și Ioan Prundeanu, au terminat cursele pe primul loc.
Medalii de argint au obținut echipajele de 4 vâsle (Ana Maria Simion, Mădălina Hegheș, Gabriela Nechilciuc și Gabriela Bordei), 2 rame (Monica Basanciuc și Mădălina Hegheș), cel de simplu și simplu- categorie ușoară, cu Ana Maria Simion, respectiv Ana Orhei. Gabriel Cazacu s-a clasat pe locul doi în barca de simplu-categorie ușoară, iar Ioan Prundeanu s-a clasat pe locul trei.
La tineret, steliștii au câștigat 2 medalii de argint prin Dorina Otea în barca de simplu și echipajul de 2 rame alcătuit din Monica Basanciuc și Mădălina Hegheș.
Campionatul Naţional de Fond reprezintă, totodată, posibilitatea prin care antrenorii îşi vor face o primă idee despre parametrii sportivilor înaintea marilor competiţii ale sezonului.
Distribuire social media