BASCHETBALIȘTII AU PIERDUT DIN NOU LA MUSTAȚĂ

Echipa masculină de baschet Steaua CSM Eximbank a cedat al doilea joc al finalei Ligii Naționale, în Sala ”Horia Demian” din Cluj, împotriva celor de la U-Banca Transilvania Cluj, cu scorul de 84-80 (14-15, 23-19, 16-21, 31-25).

Baschetbaliștii noștri au început mai bine, au avut inițiativa și au câștigat sferturile impare. Din păcate, ca și la meciul de vineri, ne-a lipsit concentrarea la finalizare, ratările din poziții apropiate de coș fiind un motiv explicativ pentru acest eșec.

Baciu și Fraseniuc au fost eliminați, pentru acumularea a cinci faulturi personale. Runkauskas a fost coșgeter, cu 21 de puncte, iar Falker s-a remarcat cu double-double din 10 puncte și 12 recuperări, fiind și lider la pase decisive, 5 reușite.

Echipa a fost susținută din tribună de peste 100 de suporteri. Desigur că avem amărăciune în glas, la această cronică, dar, în același timp, speranțele sunt mari, deoarece steliștii au demonstrat că au potențial.

Clujul conduce cu 2-0 în finală și mai are nevoie de un succes pentru titlu. Seria se mută la București, primul meci de pe terenul nostru fiind programat vineri seară, 26 mai, la Sala ”Mihai Viteazul”.

Credem în continuare că finala se poate întoarce, iar titlul să vină în Ghencea!

Distribuire social media