BILETE STEAUA – DINAMO

BILETELE pentru marele derby Steaua – Dinamo se pot achiziționa începând de mâine, 07.04.2023, ora 14:00, de pe site-ul www.entertix.ro, sau în format fizic în librăriile Cărturești și rețeaua de hypermarketuri Carrefour.

De la casieria stadionului Steaua, biletele se pot achiziționa după următorul program:

  • LUNI                10.04.2023 – 08:00 – 15:00
  • MARȚI             11.04.2023 – 12:00 – 19:00
  • MIERCURI        12.04.2023 – 08:00 – 15:00
  • JOI                  13.04.2023 – 08:00 – 15:00
  • LUNI                17.04.2023 – 08:00 – 15:00

În ziua meciului nu se vor vinde bilete la casieria stadionului. Acestea vor putea fi achiziționate doar online. De asemenea, pentru acest meci, nu se vor acorda gratuități și nici bilete cu tarif redus!

Biletele achiziționate nu pot fi returnate!

Ca urmare a estimării gradului de risc ridicat pentru meciul dintre Steaua București și Dinamo, condițiile de comercializare ale biletelor și de acces în incinta stadionului, sunt următoarele:

– Biletele vor putea fi achiziționate cu respectarea prevederilor legale;

– Legea 4/2008, cap.II „Obligațiile organizatorului de competiții sau jocuri sportive, art. 10, pct. 2 „Pentru efectuarea accesului spectatorilor în arena sportivă, organizatorul de competiții sau jocuri sportive are următoarele obligații”, litera d): „să imprime, pe toate documentele de acces, sectorul, rândul și locul ce urmează a fi ocupat de către spectatori, chiar și când acestea sunt distribuite în mod gratuit, iar la competițiile cu grad ridicat de risc, să asigure personalizarea tuturor documentelor de acces, prin inscripționarea pe acestea a numelui și prenumelui spectatorilor”.

În acest context aducem la cunoștință participanților la această competiție următoarele:

– accesul la meci se va face DOAR în baza biletului (fizic sau online) și a actului de identitate cu poza (C.I., pașaport, permis conducere – fizic sau pe telefon). Prezentarea la locație doar cu biletul, neînsoțit de un act de identitate, VA ÎMPIEDICA INTRAREA LA EVENIMENT;

– biletul achiziționat online va conține obligatoriu numele și prenumele FIECĂRUI spectator în parte, inclusiv numele și prenumele minorilor. Orice informație falsă/eronată față de actul de identitate, va duce la împiedicarea accesului în stadion;

– biletul de acces fizic va fi eliberat numai în baza unui act de identitate cu poză (CI, pașaport, permis conducere);

– biletul este unic și netransmisibil, înstrăinarea lui va restricționa accesul dumneavoastră în locație;

– minorii sub 14 ani vor putea intra în stadion pe baza biletului,  DOAR însoţiţi de o persoană majoră;

– biletul trebuie păstrat până la finalul meciului, respectiv parăsirea arenei;

Pentru evitarea aglomerării caselor de bilete, vă recomandăm achiziționarea biletelor online, de pe site-ul www.entertix.ro. De asemenea, pentru fluidizarea accesului în stadion, vă recomandăm prezentarea la meci cu cel puțin 2 ore înainte de startul acestuia.

Spectatorilor le este interzis accesul în stadion dacă se află în stare vădită de ebrietate sau se află, în mod evident, sub influenţa substanţelor halucinogene, dacă au asupra lor băuturi alcoolice, arme şi muniţii de orice fel, făclii, torţe, artificii, petarde, materiale explozive, incendiare sau fumigene, dispozitive pentru şocuri electrice, substanţe toxice, halucinogene, iritant lacrimogen ori paralizant, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale, şişuri, castete ori alte asemenea obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere, împungere ori lovire, precum şi mijloace de publicitate vizuală de genul celor prevăzute la alin. (1) lit. (r) din Legea nr. 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive.

Urmăriți conturile oficiale ale Stelei pentru orice modificare sau informare cu privire la meciul dintre Steaua și Dinamo, din 18.04.2023.

Distribuire social media