Biletele s-au pus în vânzare!

Biletele pentru meciul din data de 4 martie 2022, dintre Steaua București și ACSM Politehnica Iaşi, se pot achiziționa începând cu data de 01.03.2022, de pe site-ul https://www.iabilet.ro/, iar de la casieria stadionului, după următorul program:

• MIERCURI 02.03.2022 : 12.00 – 19.00
• JOI 03.03.2022 : 12.00 – 19.00
• VINERI 04.03.2022 : 08.30 – 17.30 / ora de start a partidei, dacă situația o va permite.

Biletele pentru loje se vor vinde DOAR la casieria stadionului. Se vor vinde bilete individuale până la capacitatea maximă a unei loje (4 locuri), urmând ca după ocuparea uneia să se treacă la următoarea lojă.

IMPORTANT !!!!

Accesul la acest meci se va putea face în baza certificatului verde sau a unui test PCR negativ efectuat în urmă cu 72 ore, respectiv unui test antigen negativ, efectuat în urmă cu maxim 48 ore.

În limita locurilor disponibile:

– copiii cu vârsta de până la 16ani, vor avea acces în stadion numai însoțiți de un adult, în baza unui bilet GRATUIT, cu excepția biletelor în lojă;

– pentru pensionarii și militarii veterani din teatrele de operații se pun în vânzare bilete la tarif redus – 10 lei, în sectoarele desemnate din Tribuna a 2-a. Acestea se vor elibera pe bază de talon de pensie, respectiv legitimație/carnet de militar veteran în teatrele de operații;

– pentru veteranii de război se vor emite bilete GRATUITE, în sectoarele desemnate din Tribuna a 2-a, în baza carnetului de veteran de război.

– În cazul în care situația nu va permite desfășurarea meciului cu participarea spectatorilor, contravaloarea biletelor achiziționate online sau la casa de bilete, va fi restituită în cel mai scurt timp posibil – legal.

TOATE ACESTE CATEGORII DE BILETE SE VOR ELIBERA DOAR LA CASIERIA DIN INCINTA STADIONULUI „STEAUA”, după programul menționat mai sus.

Distribuire social media