BINE AI VENIT, MARIN VEGAR!

Echipa de handbal masculin a CSA „Steaua” București a efectuat primul transfer în vederea sezonului 2017/2018 al Ligii Zimbrilor. Internaționalul bosniac Marin VEGAR vine la echipa noastră, după patru ani petrecuți la RK Nexe, vicecampioana Croației.

Marin VEGAR (199 cm., 101 kg.), născut la Capljina, este un inter stânga în vârstă de 27 de ani, component al naționalei Bosniei-Herțegovinei. VEGAR a fost transferat de CSA „Steaua” București de la RK Nexe, echipă cu care a devenit vicecampion al Croației la finalul sezonului recent încheiat și a terminat pe locul șapte sezonul regular al SEHA League.

VEGAR a evoluat în cariera sa pentru alte trei formații, în afară de RK Nexe, HRK Izvidac, RK Dubrovnik și RK Capljina, toate din țara natală.

Totodată, vă informăm că la finalul sezonului recent încheiat, echipa noastră s-a despărțit de Ivan MATSKEVICH, Florin DRAGOMIR, Said OUKSIR, Daniel STANCIU, Andrei GRASU, Dorin DRAGNEA, Marius SZOKE și Albert CRISTESCU, cărora le mulțumim pentru contribuția adusă și le dorim mult succes în continuare!

Sursă foto: sehaphoto.photodeck.com

Distribuire social media