Bine ați venit în familia Steaua, împreună vom fi mai puternici!

La debutul sezonului competițional 2021-2022 în Liga a 2-a, echipa de fotbal Steaua București și-a prezentat partenerii oficiali.

Get`s Bet și Wienerberger, două mărci puternice pe plan național și internațional, vor fi alături de roș-albaștrii pentru realizarea obiectivelor propuse în viitorul apropiat, pentru revenirea brandului Steaua București în elita fotbalului românesc.

Get`s Bet este una dintre puținele companii cu capital sută la sută românesc din industria jocurilor de noroc, specializată în parteneriate de tip franciză, fondată în 2004, iar în prezent vine în întâmpinarea clienților, atât prin locații, peste 850 în toată România, dar și prin intermediul platformei online, GetsBet.ro.

Compania își dorește ca în următoarea perioadă să devină lider de piață în industria jocurilor de noroc din România. Pe lângă parteneriatul cu Steaua București, Get’s Bet este reprezentată de mari legende ale fotbalului românesc, Gabi Balint și Marius Lăcătuș.

Cu prezență în 30 de țări și având peste 200 puncte de producție, WIENERBERGER GROUP este cel mai mare producător de blocuri ceramice din lume (cu brandul POROTHERM), producător și furnizor de cărămidă aparentă și placaj ceramic (TERCA), lider de piață în Europa pentru țigla ceramică (KORAMIC, TONDACH) și pentru pavaje de beton (SEMMERLOCK) în Europa Centrală și de Est. În sisteme de țevărie (țevile ceramice STEINZEUG-KERAMO și țevile de plastic PIPELIFE) compania este unul dintre principalii furnizori europeni.

Prin soluții inteligente de materiale de construcție și pentru infrastructură, WIENERBERGER modelează viitorul caselor și al orașelor, îmbunătățește calitatea vieții oamenilor și dezvoltă produse și concepte durabile pentru toate tipurile de clădiri, precum și pentru infrastructura comunitară.

Povestea de succes a grupului a început în Austria în urmă cu peste 200 de ani, iar în România suntem prezenți din anul 1998. WIENERBERGER are local șapte fabrici – patru unități de producție de cărămidă și trei unități de producție de pavaje. În total, campania are peste 520 angajați și o rețea amplă de distribuție la nivel național.

De asemenea, WIENERBERGER exportă produse în Ungaria, Republica Moldova și Bulgaria. Ne dorim în continuare ca succesul nostru să fie bazat pe calitate excepțională și pe inovație. Tehnologiile de ultima oră și experții din domeniu implicați în procesul de producție sunt garanția că produsele finale obținute sunt potrivite proiectelor arhitectonice moderne, performante energetic și mai ales sustenabile.

 

Distribuire social media