Bogdan Kotnik: “Am antrenat în cinci țări, dar nicăieri nu am văzut fani ca ai Stelei!”

Steaua București a învins duminică pe marea rivală Dinamo, cu 3-2 în derby-ul Diviziei A1, și rămâne pe primul loc în clasament. Într-o atmosferă incredibilă creată de fani în Sala ”Mihai Vteazul”, elevii lui Bogdan Kotnik au câștigat un meci-maraton, care a durat aproape trei ore. Tehnicianul sloven a rămas impresionat.

  • Ce înseamnă pentru Steaua succesul cu Dinamo?

Succesul cu Dinamo înseamnă că suntem pe drumul cel bun. La începutul sezonului ne-au învins cu 3-0 în Supercupă. Apoi, în tur, în deplasare, am cedat cu 1-3. Iar acum am câștigat noi cu 3-2. Creștem ca echipă, iar jucătorii noștri cresc în valoare! Sunt mândru de jucătorii mei!

  • Unde s-a făcut diferența în derby?

Micile detalii au făcut diferența, dar un rol important l-au avut fanii, care efectiv ne-au ajutat foarte mult în jocul cu Dinamo.

  • Ce spuneți de atmosfera creată de suporteri?

Am antrenat în cinci țări, dar nicăieri nu am văzut fani ca ai Stelei. Vreau să le mulțumesc din suflet tuturor! Sunt minunați!

  • La final, managerul Răzvan Roșu v-a îmbrățișat și v-a spus ceva la ureche. Puteți să ne spuneți ce anume?

Mi-a spus că este mândru de toată echipe și m-a felicitat pentru marea victorie. Iar eu i-am răspuns că am reușit ÎMPREUNĂ!

După 16 etape, Steaua București este pe primul loc în clasamentul Diviziei A1, cu 43 de puncte. Urmează Dinamo, cu 42 de puncte, și Arcada Galați, cu 39 de puncte. Următorul meci al roș-albaștrilor: sâmbătă, în deplasare, la Zalău.

Distribuire social media