Bonus ofensiv pe terenul dinamoviștilor

Echipa de rugby a CSA Steaua București a repurtat o victorie superbă pe terenul marii rivale Dinamo. Roș-albaștrii s-au impus cu scorul de 30-22 (17-12) chiar pe Stadionul ”Florea Dumitrache” din Complexul Sportiv situat în Șoseaua ”Ștefan cel Mare.

Jocul a fost unul foarte greu, dar, cu toate absențele din formula de bază, militarii s-au dovedit superiori. Apărarea noastră a reușit să contracareze forța grămezii dinamoviste, iar în jocul deschis linia noastră de treisferturi a impus ritmul.

În repriza secundă, Steaua a reușit două eseuri superbe, care s-au adăugat celorlalte două încercări din prima parte. Dascălu a văzut excelent o breșă și a plonjat cu balonul în terenul advers de țintă, iar apoi am avut poate cel mai estetic moment rugbystic al partidei.

După câteva puncte de fixare în flancul stâng, faza a curs cu troacarii și jocul s-a mutat în dreapta. Fără om pe el, Ioniță a fost angajat, a sprintat scurt paralel cu tușa și, din placaj, a reușit eseul echivalent cu bonusul ofensiv.

Steaua s-a impus cu 30-22, fiind îndeplinite cumulativ condițiile stipulate pentru acordarea bonusului ofensiv (patru eseuri și victorie la mai mult de 7 puncte).

O victorie pe terenul lui Dinamo are întotdeauna o greutate mai mare, așa că mulțumim băieți pentru dăruirea voastră!

Distribuire social media