BOX – CAMPIONATUL NAȚIONAL U 22

Săptămâna trecută, a avut loc prima ediție a Campionatului Național de box U22, competiție care a fost și un criteriu de selecție în vedera participării la europenele U22. Printre cei care au urcat pe prima treaptă a podiumului s-au aflat și cei doi sportivi legitimați la CSA „STEAUA BUCUREȘTI”, Robert JITARU și Marian PIȚA.

Robert JITARU (categ. 56kg) a făcut spectacol în ring în cele trei reprize disputate în compania lui Sebastian ARBUZ (SCM Bacău) și a cucerit medalia de aur la categoria sa.

Marian PIȚA (categ. 69 kg)a bifat și el al treilea succes înainte de limită cu Adrian BOTUȘAN (CSM Suceava) și a obținut titlul de Campion Național, la fel ca și colegul său Robert. 

Sportivii antrenați de Valentin VRÂNCEANU și Daniel TACU și-au etalat încă o dată clasa, de data aceasta arătând o creștere valorică semnificativă. Cei doi au impresionat audiența fiind considerați printre cei patru pugiliști cu mari șanse de a  reprezenta onorabil România la Campionatul European.

În această săptămână, cei doi sportivi se află la un puternic turneu de verificare, în Bulgaria – STRANJATA, înaintea Campionatului European U 22 care se va desfășura la Brăila la începutul lunii martie.

Distribuire social media