C.S.A. „STEAUA BUCUREȘTI” ȘI A.S.E. – ÎMPREUNĂ PENTRU EDUCAȚIA COPIILOR”

Luni, 27 februarie, la sala de sport “Mihai Viteazul”, voleibaliștii Clubului Sportiv al Armatei „Steaua” și cei ai Academiei de Studii Economice din București au participat la un meci demonstrativ pentru a susține dreptul la educație al copiilor defavorizați.

Evenimentul a strâns la un loc tineri, studenți, copii însoțiți de părinți care au dorit să doneze rechizite și bani pentru a susține această cauză. Sala s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru tinerii dornici să participe la acest eveniment.

Printre invitați s-au numărat și 30 de copii susținuți de Asociația Hermes București. Aceștia au avut șansa extraordinară să descopere din tainele voleiului alături de cele două echipe.

Primii care au dat „startul” donațiilor au fost comandantul clubului Sportiv al Armatei „STEAUA BUCUREȘTI”, domnul Cristian PETREA și primarul sectorului 5, domnul  Daniel FLOREA. Aceștia au dorit să mulțumească tuturor celor care au răspuns, în număr mare, invitației de a participa la acest eveniment.   

Pe lângă meciul demonstrativ de volei, în pauzele dintre seturi, publicul s-a bucurat de invitația celor două echipe de a li se alătura pe teren pentru o lecție de volei. Un pic timizi la început, cei care au venit primii au fost elevii de la școala din localitatea Valea Dragului.

Copiii au fost încântați de lecțiile de volei primite direct de la jucătorii echipei C.S.A. „STEAUA BUCUREȘTI”, iar surprizele nu aveau să se încheie aici. Doi dintre ei au avut bucuria de a câștiga câte un tricou cu semnăturile acestora.  

Echipa Momentos a oferit posibilitatea celor prezenți de a se fotografia alături de jucători și de a pleca, la finalul evenimentului, cu o amintire pe suport magnetic.       

„În primul rând, vrem să le mulțumim tuturor celor care au venit astăzi alături de noi la acest eveniment. Am fost foarte fericiți să aducem zâmbete pe chipurile unor copii care merită mai mult decât primesc în viață. Sperăm să fi trezit în rândul tinerilor dorința de a participa, alături de echipă, și la alte evenimente sportive” a declarat la finalul evenimentului Bogdan TĂNASE, antrenorul roș-albaștrilor.

”A fost o acțiune reușită și sper să mai avem activități de genul acesta, pentru că este important să atragem copiii către mișcarea sportivă. Cel mai mult m-a încântat să văd bucuria echipei de a se alătura susținerii dreptului la educație al copiilor defavorizați” a mai adăugat Răzvan ROȘU, antrenor secund la echipă.  

Copiii au părăsit cu regret sala Clubului Sportiv al Armatei „STEAUA” – „Mihai Viteazul”, nu înainte de a primi câteva cadouri de la organizatori și autografe de la jucătorii preferați. La finalul evenimentului, din donațiile celor prezenți, Asociați Hermes a strâns suma de 1500 de lei, bani care vor fi direcționați către Școala Eftimie Murgu din județul Caraș-Severin.

Distribuire social media